Vi søker backend-utvikler!

Bli med på reisen til et fintech-selskap i vekst! Er du vår neste backend-utvikler?

Om oss
Vi i Accountflow har et ønske om å forme fremtidens regnskap. Gjennom vår løsning for skybasert avstemming, har vi forenklet arbeidshverdagen til hundrevis av regnskapsførere landet rundt. Vi har store ambisjoner for tiden fremover og er alltid på utkikk etter proaktive mennesker til å supplere Accountflow-familien. Hos oss har du mulighet til å sette ditt preg på selskapet og forme veien videre sammen med dyktige og nytenkende kolleger.

Hvem er du?
Forhåpentligvis noen med stor interesse for integrasjoner, automatisering og effektivisering. Du er selvgående, initiativtakende, og har god kjennskap til Java/Spring. Aller helst har du også noe SQL-kompetanse og kjennskap til REST-APIer. I denne rollen vil du bistå teamet med å kontinuerlig lete etter ytelses og funksjonelle forbedringer av eksisterende integrasjoner, samt utvikling av nye. Du vil jobbe i et lite og engasjerende team, på tvers av landegrenser.

Hva kan vi tilby deg?
I første omgang kan du forvente konkurransedyktig lønn og opsjonsmuligheter i et selskap i vekst. Du vil få fleksibel arbeidstid og mulighet til en hybrid arbeidshverdag. Ikke minst vil du kunne jobbe med moderne og svært fremtidsrettet teknologi. Vi tilbyr et morsomt, sosialt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Høres dette ut som noe for deg?
Send søknad og CV til maria@accountflow.no.