Er du vår neste React-utvikler?

Bli med på reisen til et fintech-selskap i vekst! Er du vår neste React-utvikler?

Om oss

Vi i Accountflow har et ønske om å forme fremtidens regnskap. Gjennom vår løsning for skybasert avstemming har vi forenklet arbeidshverdagen til hundrevis av regnskapsførere landet rundt. Vi har store ambisjoner for tiden fremover og er alltid på utkikk etter proaktive mennesker til å supplere Accountflow-familien. Hos oss har du mulighet til å sette ditt preg på selskapet, og forme vår vei videre sammen med dyktige og nytenkende kolleger.

Hvem er du?

Forhåpentligvis en dyktig frontend-utvikler med en interesse for innovative systemer, automatisering og effektivisering. Du er selvgående, initiativtakende, og kan vise til noen par års arbeidserfaring med React.js. Aller helst har du også noe erfaring med SaaS-løsninger, og kjennskap til Single Page Applications (SPA). I denne rollen vil du bistå teamet med å kontinuerlig videreutvikle, modernisere, og gjør applikasjonen vår mer brukervennlig. Du vil jobbe i et lite og engasjerende team, på tvers av landegrenser.

Hva kan vi tilby deg?

I først omgang kan du forvente konkurransedyktig lønn og opsjonsmuligheter i et selskap i vekst. Du vil få fleksibel arbeidstid og mulighet til en hybrid arbeidshverdag. Ikke minst vil du kunne jobbe med moderne og svært fremtidsrettet teknologi. Til slutt kan vi tilby et morsomt, sosialt og inkluderende arbeidsmiljø.

Høres dette ut som noe for deg?

Send søknad og CV til maria@accountflow.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!