Grid background
Nyheter

Nyheter, tips og annet snacks

Her deler vi oppdateringer fra selskapet og annet nytt fra oss

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fremtidens regnskap - Finansavisen

Gründerne møter sin kunde ikledd rød caps med teksten "Make Accounting Great Again" Som barn satt storebror Sebastian og lillebror Daniel Jara på farens fang da han førte bilag. Far var regnskapsfører, og et av de første ordene guttene lærte var «avstemming». De ante ikke hva det var, bortsett fra at det tok veldig lang tid og var utrolig kjedelig.

Accountflow blir med NCE

Accountflow joins NCE Finance Innovation with ambitious goals and a clear strategy. We met up with the Accountflow team in Startuplab Oslo and had a chat with the dedicated bunch of entrepreneurs, Daniel Jara (CEO) and Eric Macody Lund (CMO).

Forenkle avstemming? Her er løsningen som bare stemmer

Aider har vært en av våre viktigste samarbeidspartnere siden oppstart. Som et av de mest fremoverlente regnskapskontorene i Norge, med svært kompetente fagfolk, har deres tilbakemeldinger vært svært viktige for oss i videreutviklingen av systemet. Samarbeidet har ført til implementeringen av nyttige forbedringer, slik at vår løsning er mest mulig tilpasset regnskapsførerens arbeidsmetodikk.

Ting du ikke visste om regnskap

Daniel og Silvija diskuterer fremtidens regnskap. Denne torsdagen tar vi et tilbakeblikk til Startuplab 2019 da Accountflow fortsatt var et rykende fersk selskap Daniel gjestet podcasten til Silvija Seres fra Lørn Tech og diskuterte fremtidens regnskap, vår visjon og Accountflow sin plass i spacet.

Historien om Accountflow

Historien kan spores tilbake til da brødrene, og med-gründere, Sebastian og Daniel Jara var små. Faren deres var serieentreprenør og regnskapsfører, og som barn satt storebror Sebastian og lillebror Daniel på farens fang mens han førte bilag. Han jobbet lange kvelder med papirer, penner og permer flytende på pulten sin.

Accountflow henter 20 millioner til smarte regnskap

Vi konsentrerer oss om å få fotfeste i regnskapsbransjen først. Når vi klarer det, er veien banet for resten av næringslivet, sier Daniel Jara, daglig leder i Accountow.

Kom i gang med Accountflow